Projekt optimering

Home/Projekt optimering

Sund fornuft gennem forpligtende samarbejde

Når du som entreprenør har vundet din El-entreprise hjælper vores projektafdeling dig med at få den optimale løsningsmodel og markedets bedste pris samt at vi supportere dig fra start til slut.

Vi har udformet en 7 trins model

 1. Vi starter med en uddybende samtale med dig som kunde og derigennem finder ud af hvad du har af ideer og krav til opgaveløsningen.
 2. Vores kompetente projektteam starter derefter med at granske det fulde projekt ud fra den nyeste viden og tilgængeligt projektmateriale.
 3. Derefter designes det nye projekt og der superoptimeres så der spares tid i udførelsesfasen og at der KUN bruges den mængde produkter der efter lovgivningen er behov for og krav til.
 4. Når du som kunde og vores projektteam er enige om løsningsmodellen og økonomien starter vi med at producere detail projekteringsmaterialet som er dit og dine elektrikeres værktøj i installationsfasen.
 5. Når projektmaterialet er udformet og fremsendt til dig som kunde tilbyder vi selvfølgelig at lave et opstartsmøde på byggepladsen for at instruere dine elektrikere for der igennem at undgå udfordringer i udførelsesfasen.
 6. Vi sørger for at få dine varer hjem til tiden og levere i de evt. aftalte delleveringer der giver mest værdi i din projektplanlægning.
  Vi garantere sikker, stabil og rettidig levering i samarbejde med en af markedets mest stabile transportører.
 7. Men her stopper opgaven ikke for UniPoint . Vi sørger selvfølgelig også for at programmere og indkøre anlæggene så det kan blive godkendt af myndighederne.
  Og afsluttes med en rapport samt drift- og vedligeholdelses manual så din dokumentation er iht. kravene i lovgivningen.