BPLS

BPLS

Brancheforeningen af Producenter og Leverandører af Sikkerhedsbelysning.

Formål og virke

Foreningens formål er at fremme kendskabet til sikkerhedsbelysning på det Danske marked samt at bidrage til den pågående daglige debat omkring krav, lovgivning, installationer, service, eftersyn, som er relateret til sikkerhedsbelysning. Ligeledes at være rådgiver/sparringspartner for lovgivende organer, rådgivende ingeniører, El-installatører, hoved-/totalentreprenører, arkitekter mv.

BPLS vil også forsøge at fremme ”Best practice” i forbindelse med, hvor sikkerhedsbelysning skal anvendes, installation og service/eftersyn. Foreningens hjemsted følger den virksomhed, hvorfra formanden til enhver tid kommer. Pt. er foreningen juridisk hjemmehørende på Industriparken 19, 7400 Herning.

Foreningen består af virksomheder, der i business to business forhold har deres primær virke inden for salg, rådgivning, projektering, service mv. af sikkerhedsbelysning i min 5 år på det Danske marked, og at minimum 50 % af virksomhedens samlede omsætning skal komme fra salg af sikkerhedsbelysning eller direkte følge af dette.

Foreningen består for nuværende af 4 permanente medlemmer.

  1. Safe-Light
  2. Safe Exit
  3. Exit Zone
  4. UniPoint

Torben Lohse, Direktør i UniPoint er valgt til formand.