BPLS

BPLS

Brancheforeningen af Producenter og Leverandører af Sikkerhedsbelysning.

Formål og virke

Foreningens formål er at fremme kendskabet til sikkerhedsbelysning på det Danske marked samt at bidrage til den pågående daglige debat omkring krav, lovgivning, installationer, service, eftersyn, som er relateret til sikkerhedsbelysning. Ligeledes at være rådgiver/sparringspartner for lovgivende organer, rådgivende ingeniører, El-installatører, hoved-/totalentreprenører, arkitekter mv.

BPLS vil også forsøge at fremme ”Best practice” i forbindelse med, hvor sikkerhedsbelysning skal anvendes, installation og service/eftersyn. Foreningens hjemsted følger den virksomhed, hvorfra formanden til enhver tid kommer. Pt. er foreningen juridisk hjemmehørende på Industriparken 19, 7400 Herning.

Foreningen består af virksomheder, der i business to business forhold har deres primær virke inden for salg, rådgivning, projektering, service mv. af sikkerhedsbelysning i min 5 år på det Danske marked, og at minimum 50 % af virksomhedens samlede omsætning skal komme fra salg af sikkerhedsbelysning eller direkte følge af dette.

Foreningen består for nuværende af 4 permanente medlemmer.

  1. Safe-Light
  2. Safe Exit
  3. Exit Zone
  4. UniPoint

Torben Lohse, Direktør i UniPoint er valgt til formand.

FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.