Henvisningsarmaturer​

Henvisningsarmaturer

Edge henvisningsarmatur
Edge
Alux
Alux
Avatara II
ESC80
ESC90
Dispos Evo
Iron flag henvisningsarmatur
Iron flag
Nova
PlexiLED
Alu K
Alu K
Kubus
Kubus
Kubus65 henvisningsarmatur
Kubus65
Display E Henvisningsarmatur
Display E
Maxima
Maxima
Combo
Prima
Infinita
Euro completa
Pratica Modula flugtvejsskilt
Pratica Modula
Formula 65
Æstetica
Æstetica
Trendlux
Secura henvisningsarmatur
Secura
Evolution
Ultimo ULD
Weather
Cubelux mini
Quader
Quadro
4 sidet kubeformet flugtvejsarmatur
Quadro Cubic
Arris
Robust
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.