UniPoint har fået webshop!!!

UniPoint har fået webshop!!!

Klik ind på unipoint.dk, opret en bruger og shop løs!

Her finder du et nyt sortiment af selvforsynende henvisningsarmaturer, panik armaturer og projektørsæt, som er kvalitetsprodukter til små priser. Derudover findes flere af vores normale produkter som konverteringskit, boldgitre og de mest gængse batteri-typer, både Nikkel-metal-hybrid, Nikkel Cadmium og blybatterier.

Af talevarslingsudstyr kan nævnes vores meget populære Bedrock STI-PA-måleudstyr og Audio Impedans Testeren til måling af højttalersystemer.

Så opret en bruger med cvr nr. og virksomhedsoplysninger, så du nemt kan handle, når det lige passer dig … også til dig som professionel el-installatør.

Lancering af webshop
UniPoint har fået webshop!!!
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.