Ny hovedindgang til Den Gamle By i Aarhus

Ny hovedindgang til Den Gamle By i Aarhus

UniPoint har i samarbejde med Vietz Elinstallation projekteret, leveret og installeret både sikkerhedsbelysning og talevarsling i Den Gamle Bys nye hovedindgang.

Sikkerhedsbelysningen består af ca. 60 panik- og henvisningsarmaturer, som dækker det 3 etager store byggeri og den tilhørende kælder. Alle armaturer bliver forsynet fra et centralt nødstrømsanlæg med strømkredsovervågning.

Talevarslingsanlægget forsyner ca. 70 højttalere, som er fordelt i hele bygningen og giver klar og tydelig besked under en evakueringssituation.

I april 2023 blev den nye hovedbygning indviet, og indgangen er hermed flyttet til den anden ende af Den Gamle By og orienterer sig nu direkte mod Aarhus midtby. Så nu ankommer man i nutiden til en stor ny foyer, som danner et centralt mødested med museumsshop, cafe og naturligvis billetlugen ind til museet, hvor man langsomt kommer tilbage i kultur- og bygningshistorien, jo længere man bevæger sig ind i Den Gamle By.

Ny hovedindgang til Den Gamle By i Aarhus
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.