Batterigenerator

Batterigenerator

Batterigenerator erstatter dieselgenerator – og miljøet er den store vinder.

En af de helt store fordele ved batterigeneratoren kontra dieselgeneratoren er, at der ikke er behov for dieselrum eller udstødningssystem. Det er derfor meget pladsbesparende og risikoen for brandspredning omkring brændstoftanken er elimineret. Systemet er fuldautomatisk og ekstrem støjsvag. Både drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne er betydeligt mindre, bl.a. er der ingen logistisk komplicerede tankninger. Samtidig er miljøforanstaltninger som f.eks. gulvisolering og sodpartikelfiltre helt unødvendige, da anlægget er helt uden udstødningsgasser og skadelige partikler takket være det elektriske drev. Batterigeneratoren har maksimal funktionssikkerhed selv ved minusgrader.

Batterigenerator

Batterigeneratorer er nødgeneratorer der står i aktiv dvaletilstand, så længe din normale forsyning er intakt og fejlfri, men det øjeblik forsyningen svigter, selv ved korte udfald, vil systemet overtage forsyningen og være fuldt operationelt på under et sekund. Spændingssvigt og fejl i bygningens forsyningsspænding forsaget af f.eks. brand er en potentiel farlig og omkostningstung situation. Derfor er det ekstremt vigtigt at have en pålidelig og hurtig nødforsyning.

FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.