Talevarsling

Talevarsling

Talevarsling AVA har til formål i klar og forståelig tale at varsle personer ud af en given bygning. Dette gøres ved brug af et EN54 godkendt lydsystem og strategisk placerede højttalere. Systemet informerer bruger af bygningen om, i tilfælde af en brand eller anden utilsigtet hændelse herunder evt. PLOV, at de skal forlade bygningen i god ro og orden. Systemet startes typisk via brandalarmanlægget (ABA), eller hvis sprinklingen starter (AVS).

Systemet kan også startes via manuelle brandtryk installeret ved udgangsdøre i bygningen (IVA). UniPoints systemer er alle kompakte væghængte digitale systemer med den nyeste teknologi.

Alle systemer er selvfølgelig international certificerede. Ligeledes er vi ISO 9001:2015 AVA certificeret, som er basisgrundlaget for vores DBI AVA virksomhedscertificering.

Læs mere om fordelene ved talevarsling  her

Talevarslingsanlæg

Afsnittet indeholder vores centrale kompakte digitale talevarslingssystem. Anlægget er EN-54 certificerede og overholder alle internationale standarder indenfor EN54 serien.

Højttalere

I dette afsnit finder du et bredt udvalg af EN54-24 certificerede højttalere til løsning af enhver tænkelig talevarslingsopgave. Produktporteføljen omfatter fra planforsænkede, påbygningshøjttalere, horn- og projektorhøjttalere til sfæriske pendel højttalere og højttalere med høj IP klasse.

Mikrofoner

UniPoint tilbyder mikrofoner, som anvendes, når der er behov for kald. Hos os finder du bord zonemikrofon samt ekstern brandmandsmikrofon. Anvendes typisk når mikrofonen på selve anlægget ikke ønskes eller kan anvendes.

Tilbehør

I afsnittet tilbehør finder du en variation af forskellige tilbehør til talevarslingsinstallationer, spændende fra orange brandtryk til brandsikre samledåser, brandsikre kabler til almindelige forgreningsdåser.

FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.