Brandkommunikation

Brandkommunikation

Afsnittet indeholder centrale kompakte kaldesystemer til løsning af opgaver hvor beredskabet kræver at kunne kalde eller tale med enkelte lejligheder eller ind på en hel etage i høje etageejendomme. Systemerne kan være stand-alone eller store netværksbaserede systemer. De store netværksbaserede systemer er loop baserede og derfor fuldt redundante og der bruges adresserbare loop isolatorer til opsektionering af installationen.
Unicompact Loop systemerne er 1-vejs kaldeanlæg
TBKA systemet er 2-vejs kommunikationsanlæg.

Brandkaldeanlæg

Afsnittet indeholder centrale kompakte digitale kaldesystemer til løsning af brandkald i høje bygninger.
UniCompact Loop er 1-vejs kommunikation og er et loop baseret system med op til 6 loops i hver central. Hvert loop kan håndtere op til 8 adresserbare loop isolatorer.
TBKA systemet er 2-vejs brandkommunikation med respektive kaldestationer på den enkelte etage eller i hver enkelt lejlighed. TBKA systemet kan håndtere op til 246 enkelte kaldestationer.

 

Kaldestationer

UniPoint tilbyder et udvalg af kaldestationer, som anvendes, når der er behov for kald.
Hos os finder du væg kaldestationer, bord zonemikrofoner samt ekstern brandmandsmikrofoner.

Tilbehør

I afsnittet tilbehør finder du en variation af forskellige tilbehørsdele til brandkaldesystemerne, spændende fra netværks moduler, planforsænknings tavler til loop isolatorer.

FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.