Nyheder

Nyheder

Her har vi samlet lidt nyheder om, hvad der sker i vores virksomhed og i branchen generelt.

Ørkenfortet

Hotel Ørkenfortet

Hotel Ørkenfortet – UniPoint A/S har i samarbejde med NCC projekteret, leveret og idriftsat sikkerhedsbelysning og talevarslingsanlæg.

Læs mere »
Sagnifica-uvOxy-henvisning

Luftrensning mod virus

Når innovativ sikkerheds- og sundhedsteknologi mødes og sammensmeltes til nyskabende produkter. Hos UniPoint er vi glade for at kunne præsentere denne nye patenterede teknologi uvOxy®.

Læs mere »
AIT Audio Impedans Måler

Produktnyhed:
AIT Audio Impedans Tester

Arbejder du professionelt med installation, service, dokumentation og fejlsøgning af/på talevarslingsanlæg, så er livet nu blevet meget lettere. UniPoint kan nu tilbyde AIT Audio Impedans Tester til 100V højttalersystemer.

Læs mere »
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.