Nyheder

Nyheder

Her har vi samlet lidt nyheder om, hvad der sker i vores virksomhed og i branchen generelt.

Fra lysstofrør til LED på 15 minutter

Fra lysstofrør til LED på 15 minutter

Når du har læst denne nyhed, så ved du:
• Hvorfor der er forbud mod produktion af lysstofrør
• Hvordan du skifter dit lysstofrør til LED
• At det kun tager 15 minutter
• Hvordan LED-lyskilden sparer både tid og penge

Læs mere »
Sikkerhedsbelysning Operaparken

Operaparken

UniPoint har i samarbejde med Høyrup og Clemmensen A/S projekteret, leveret og idriftsat sikkerhedsbelysningen i det godt 20.000 m2 store anlæg, mest koncentreret om Væksthuset og parkeringsanlægget.

Læs mere »
Udskiftning af lysstofrør i sikkerhedsbelysning

Skal du være klar til LED?

Pr. 24. august 2023 er der i EU besluttet et forbud mod produktionen af T5 og T8 rør. Dette gælder også sikkerhedsbelysning, og her har UniPoint de nye teknologier til om-konvertering.

Læs mere »
Lancering af webshop

UniPoint har fået webshop!!!

Klik ind på unipoint.dk, opret en bruger og shop løs!
Her finder du et nyt sortiment af selvforsynende henvisningsarmaturer, panik armaturer og projektørsæt, som er kvalitetsprodukter til små priser. Derudover findes flere af vores normale produkter.

Læs mere »
classic car house

Classic Car House i Lyngby

UniPoint har i samarbejde med Sif-Gruppen projekteret, leveret og installeret sikkerhedsbelysning til det prestigefyldte byggeri i Lyngby.
Sikkerhedsbelysningen er bygget op i tre områder med et centralanlæg i hvert af de tre områder, Virumgaard, Bilhotel og Bilhandel/-museum.

Læs mere »
Nordøst Amager Skole

Unik ny skole på Nordøst Amager

Unipoint har i samarbejde med NCC leveret og installeret både sikkerhedsbelysning og talevarsling.
Sikkerhedsbelysningen er bygget op omkring ét stort centralt nødstrømsanlæg med enkeltovervågning.

Læs mere »
Aarhus Vand bygning

Aarhus Vand i Viby

UniPoint har i samarbejde med Kemp & Lauritzen A/S i Tilst projekteret, leveret og idriftsat sikkerhedsbelysningen i det knap 10.000 m2 store byggeri. Alle armaturer bliver forsynet fra et centralt nødstrømsanlæg med enkeltovervågning.

Læs mere »
Hvinningdal Kirke

Hvinningdal Kirke i Silkeborg

Unipoint har i samarbejde med Hammerum El projekteret, leveret og idriftsat sikkerhedsbelysningen og et fulddækkende talevarslingsanlæg. Hvinningdal Kirke er et fleksibelt byggeri, og det er selvfølgelig også tænkt ind i projekteringen af både sikkerhedsbelysning og talevarsling.

Læs mere »
Twister batterigenerator

Twister S1 – Batterigenerator

Fra nedbrud til normal operation på under ét sekund!
UniPoint kan nu for første gang på det danske marked præsentere den reelle afløser for en dieselgenerator. Twister S1 er en universal og centralt baseret nødforsyning.

Læs mere »
Brandsikker samledåse

Brandsikre samledåser og kabler

Er dine samlinger det svage led?
Brandsikre kabler og samlinger skal opretholde den krævede funktionsstid for installationsformen (sikkerhedsbelysning, talevarsling mv.), hæmme brandens spredning og reducere udviklingen af røg og giftige gasser. Derved får folk tid til at komme sikkert ud af en brændende bygning.

Læs mere »
service-genbrug-tastatur

Service på teknisk udstyr er en klog investering

Hos Unipoint har vi stor fokus på at rådgive om og projektere anlæg med lang levetid og med produkter, som også kan levetidsforlænges.
Vi tilstræber ligeledes, hvor det giver mening, at levetidsforlænge gennem typisk en teknologi-opdatering af eksisterende produkter, så det meste af produktet genanvendes.

Læs mere »
Agro Food Park 26

Agro Food Park 26, Aarhus N

UniPoint har i samarbejde med El-Team Vest A/S projekteret, leveret og idriftsat sikkerhedsbelysningen i det nye kontorfællesskab. Huset er på 8300 m2 fordelt på 5 etager og med plads til 525 arbejdspladser.

Læs mere »
Teknisk service

Din tekniske livsforsikring

Sikkerhed gennem samarbejde
Har I styr på jeres brandtekniske installationer?
Folketinget har med bygningsreglementet 2018 (BR18) stillet krav om, at alle lovbestemte brandtekniske installationer skal efterses, kontrolleres og efterfølgende dokumenteres med faste definerede intervaller.

Læs mere »
Lighthouse-Kanal-og-Promenadehuset

Lighthouse i Aarhus

UniPoint har i samarbejde med Wicotec Kirkebjerg projekteret, leveret og idriftsat sikkerhedsbelysning og brandkaldeanlæg i den sidste etape af det store boligprojekt Lighthouse, bestående af Fyrtårnet, Kanalhuset og Promenadehuset.

Læs mere »
Alux

Produktnyhed: Alux – 2-i-1 sikkerhedbelysnings-armatur

Besparelser på både miljø og pengepung.
UniPoint kan nu tilbyde et 2-i-1 sikkerhedsbelysnings-armatur, som fungerer både som henvisningsarmatur og som panik armatur. Alux er et panik armatur, som er monteret med en plexiplade med flugtvejsskilt, så den fungerer som et dobbeltsidet henvisningsarmatur.

Læs mere »
csr-svamp

CSR som strategisk afsæt

Vi skal alle bidrage.
Nødvendige beslutninger skal tages, ikke kun af vores politikere, men af os alle, private såvel som virksomheder. Det må stå klart for enhver, at det ikke er i morgen vi skal handle, men i går.

Læs mere »
AVA-certificering

AVA certificering

UniPoint har i mange år arbejdet med talevarsling, og nu er vi blevet ISO9001-AVA og DBI talevarslingscertificeret. Det betyder helt konkret for dig som kunde, at vi nu kan hjælpe dig hele vejen med dine talevarslingsprojekter, også hvis du ikke selv er AVA certificeret.

Læs mere »
Ørkenfortet

Hotel Ørkenfortet

Hotel Ørkenfortet – UniPoint A/S har i samarbejde med NCC projekteret, leveret og idriftsat sikkerhedsbelysning og talevarslingsanlæg.

Læs mere »
Sagnifica-uvOxy-henvisning

Luftrensning mod virus

Når innovativ sikkerheds- og sundhedsteknologi mødes og sammensmeltes til nyskabende produkter. Hos UniPoint er vi glade for at kunne præsentere denne nye patenterede teknologi uvOxy®.

Læs mere »
AIT Audio Impedans Måler

Produktnyhed:
AIT Audio Impedans Tester

Arbejder du professionelt med installation, service, dokumentation og fejlsøgning af/på talevarslingsanlæg, så er livet nu blevet meget lettere. UniPoint kan nu tilbyde AIT Audio Impedans Tester til 100V højttalersystemer.

Læs mere »
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.