Det prestigefulde projekt BLOX

UniPoint har igen været med på en af Københavns markante byggerier nemlig prestige projektet BLOX

Med hollandske OMA som arkitekt og Züblin som entreprenør har Realdania skabt et byggeri, der skal være Danmarks nye destination for arkitektur, design og udvikling af bæredygtige byløsninger.

Blox er hjem for Dansk Arkitektur Center (DAC), der åbner med sin hidtil største udstilling – ”Welcome Home” – om fremtidens boligformer.

Blox danner også rammen om det tværfaglige innovationsmiljø for bæredygtig byudvikling, Bloxhub, og rummer derudover café, fitnesscenter, boliger og et fuldautomatisk parkeringsanlæg under jorden.

UniPoint har leveret et sikkerhedsbelysningssystem med fuld overvågning af alle armaturer og med den nyeste teknologi nemlig auto-adressering.

Der er i bygningen installeret ikke mindre end 6 nødstrømsanlæg.

Blox
Det prestigefulde projekt BLOX
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.