Strømforsyninger

Strømforsyninger

Her finder du strømforsyninger, der er designet til uafbrudt forsyning af brandalarmsystemer, røg- og varmekontrolsystemer, brandsikringsudstyr og brandautomatik, der kræver en stabiliseret spænding på 24 V DC (±15 %). I tilfælde af strømsvigt skifter enheden til batteriforsyning, hvilket giver uafbrudt strømforsyning.

Strømforsyningerne er alle EN54 certificerede.

Strømforsyninger EN54C

Afsnittet indeholder EN54 certificerede strømforsyninger, der er designet til uafbrudt forsyning af brandalarmsystemer, røg- og varmekontrolsystemer, brandsikringsudstyr og brandautomatik, der kræver en stabiliseret spænding på 24 V DC (±15 %). Strømforsyningerne fås modeller med og uden LCD skærm.

Tilbehør

I afsnittet tilbehør finder du forskellige tilbehørsdele til strømforsyningerne. Der er bl.a. sikringsmoduler med 4 eller 8 kredse, Sekventielle moduler til brug med elektriske aktuatorer uden returfjeder samt Interface Ethernet modul, der bl.a. muliggør fjernovervågning af strømforsyningen.

FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.