Luftrensning mod vira

Luftrensning mod vira

SanificaAria-serien er designet til at rense luft gennem et lukket kammersystem, der er mættet med UV-C-stråler. UvOxy®-teknologien er mere end 99% effektiv mod bakterier og vira, og serien er designet til at desinficere luft i civile sektorer og servicesektorer.

SanificaAria-serien indeholder stand-alone luftrensningsenheder og hybride enheder, som kombinerer nødbelysning og luftrensning eller almen belysning og luftrensning.

Ventilationssystemet transporterer de aerosoler, der er indeholdt i luften, og bringer dem i kontakt med det desinficerende lys. Mikroorganismer, der er indeholdt i de såkaldte “kerner” i aerosolerne, deaktiveres, så snart de passerer gennem kammeret takket være en specifik bølgelængde af UV-C-lys.  UvOxy®-systemets effektivitet er blevet testet med succes på forskellige typer bakterier og sporer, som er meget mere modstandsdygtige over for UV-C-stråling sammenlignet med Coronavirus-familien. (Se brochure over hele serien)

Nødbelysning med integreret luftrensning

Hybrid enheder som panik armatur eller som enkelt- eller dobbeltsidet henvisningsarmatur. Alle  modellerne er med en integreret uvOxy®-luftrensningscelle med en specifik luftmængde i hver enkelt armatur for at skabe balance mellem luftrensning og enhedens belysningstekniske egenskaber med hensyn til installationsafstand: jo højere lysstrøm og installationsafstand, jo højere luftmængde for luftrensning.

Belysning med integreret luftrensning

Her kan du finde almen belysningsarmaturer med integreret uvOxy®-luftrensningsceller eller luftrensningsenheder, som er designet til at ligne belysningsarmaturer, så luftrensningen kan indgå i arkitekturen uden at skille sig ud. Enhederne kan betjenes lokalt med en app, og der er mulighed for fjernbetjent styring.

Luftrensningsenheder

Enheder, der er specielt udviklet til luftrensning gennem et lukket kammersystem, der er mættet med UV-C-stråler, kaldet uvOxy®. Systemet, som findes i hele SanificaAria-serien, kan suge forurenet luft ind og udlede renset luft. Luftrensningsenhederne kan fås til både små og store rum med luftmængder fra 30-200 m3 pr. time og kan indstilles lokalt eller med apps.