Bestil service

Landsdækkende service

UniPoint leverer sikkerhed og tryghed, og derfor er vi din ”Tekniske livsforsikring”. Vi har landsdækkende service af nødstrømsanlæg og talevarslingsanlæg.

UniPoints serviceafdeling foretager alle former for teknisk service, reperation, opstart, programmering og årlig service på sikkerhedsbelysningsanlæg, talevarlingsanlæg og ABDL anlæg (brønddørslukning).

Vi foretager også lovpligtig STI-PA målinger på talevarlingsanlæg med den nyeste teknologi og selvfølgelig med kalibreret udstyr.

Vi er også forhandler af “state of the art” STI-PA måleudstyr fra Embedded Acoustics I Holland.

Den respektive udførte service afsluttes selvfølgelig med en udførlig rapport, som fremsendes elektronisk. Så du som kunde altid har dokumentationen i orden, og du kan se, hvad der er blevet udført.

Ønsker du, at bestille en af ovenstående ydelser, eller ønsker du rådgivning, kan du gå til Kontakt os , ringe til os på Tlf. 9717 5777  eller sende en mail til mail@unipoint.dk

Bestil service
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.