STI-PA måleudstyr

STI-PA måleudstyr

Når kun det bedste er godt nok!

Måling af Speech Transmission Index har aldrig været nemmere – eller billigere. Bedrock måleudstyret er fuldt udstyret akustiske måleinstrument, total ny-designet af udviklingsteam fra Embedded Akustik – det hold, der opfandt STI-PA. Du vil nemt kunne navigere gennem dine funktioner takket være fuld-farve touch skærm, og hente dine gemte måledata via USB.

Enheden er fuldt kompatibel med alle de nyeste standarder og har flere unikke funktioner for at sikre, at du får de mest nøjagtige og pålidelige resultater af enhver STI test. Hver STI-PA-måling, uanset om det er med vores STI-PA-meter eller en anden enhed, er der brug for en lydkilde til at genererer STI-PA-testsignalet. Bedrock Talkbox er den mest pålidelige og præcise lydkilde på markedet. Bedrock Talkbox kan bruges som en elektronisk signalkilde ved hjælp af line-out-forbindelsen. Eller den kan bruges som en kalibreret akustik signalkilde på grund af den integrerede højttaler.

Bedrock Talkbox er designet til nøjagtigt at afspille STI-PA testsignalet samt flere andre testsignaler. Enheden har en interaktiv LCD berøringsfølsom skærm, som gør det nemt at styre alle funktioner og overvåge dets indstillinger. Hos UniPoint er vi også uddannet til at kunne kalibrere dine instrumenter i vores laboratorium.

STI-PA måleudstyr

STI-PA måleinstrumenter anvendes ifm. test og verificering af alle talevarslingssystemer. Instrumenterne anvendes både til kontrol af lydtryk og taleforståelighed. Instrumenterne er udviklet med den nyeste teknologi af teamet som udviklede STI-PA måle indexet.

FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.