STI-PA måleudstyr

STI-PA måleudstyr

Når kun det bedste er godt nok!

Måling af Speech Transmission Index har aldrig været nemmere – eller billigere. Bedrock måleudstyret er fuldt udstyret akustiske måleinstrument, total ny-designet af udviklingsteam fra Embedded Akustik – det hold, der opfandt STI-PA. Du vil nemt kunne navigere gennem dine funktioner takket være fuld-farve touch skærm, og hente dine gemte måledata via USB.

Enheden er fuldt kompatibel med alle de nyeste standarder og har flere unikke funktioner for at sikre, at du får de mest nøjagtige og pålidelige resultater af enhver STI test. Hver STI-PA-måling, uanset om det er med vores STI-PA-meter eller en anden enhed, er der brug for en lydkilde til at genererer STI-PA-testsignalet. Bedrock Talkbox er den mest pålidelige og præcise lydkilde på markedet. Bedrock Talkbox kan bruges som en elektronisk signalkilde ved hjælp af line-out-forbindelsen. Eller den kan bruges som en kalibreret akustik signalkilde på grund af den integrerede højttaler.

Bedrock Talkbox er designet til nøjagtigt at afspille STI-PA testsignalet samt flere andre testsignaler. Enheden har en interaktiv LCD berøringsfølsom skærm, som gør det nemt at styre alle funktioner og overvåge dets indstillinger. Hos UniPoint er vi også uddannet til at kunne kalibrere dine instrumenter i vores laboratorium.

STI-PA måleudstyr

STI-PA måleinstrumenter anvendes ifm. test og verificering af alle talevarslingssystemer. Instrumenterne anvendes både til kontrol af lydtryk og taleforståelighed. Instrumenterne er udviklet med den nyeste teknologi af teamet som udviklede STI-PA måle indexet.