Sundhed, sikkerhed og tryghed frem for alt

Sundhed, sikkerhed og tryghed frem for alt

 Brødrene Jan og Lars Taulbjerg som ejer Hernings største og mest velbesøgte pub ”FOX AND HOUNDS” har nu taget et kæmpe skridt i forhold til at beskytte sine kunder mod Covid19 og andre former for luftbårne vira når de besøger stedet.
 
Fox and Hounds har i samarbejde med Unipoint A/S investeret i og opsat udstyr, der renser lokalernes indeluft effektivt for luftbårne vira.
 
Udstyret hedder Sanifica Aria og anvender UV-C stråling, der er beskyttet inde i et kammer. Ventilationssystemet transporter de aerosoler, der er indeholdt i luften, og bringer dem i kontakt med det desinficerende lys. UV-C strålingens høje bakteriedræbende evne sikrer en meget høj ydeevne for luftrensningssystemet.
 
Systemet er udviklet i samarbejde med ledende universiteter samt testet og godkendt af akkrediterede laboratorier med dokumenteret effekt med mere end 99% effektiv mod bakterier og vira.

Sundhed - Fox and Hounds
Vi er rigtige glade for, udtaler Jan Taulbjerg, at vi nu som den første i byen kan tilbyde et sikkert og sundt indemiljø her under juletiden og med de øgede corona restriktioner.
 
Vi kommer alle til at leve med Covid19 og følgerne heraf meget længe endnu, og derfor ligger det os kraftigt på sinde, at vores kunder kan føle sig trygge, når de besøger os.
 
Vi skal selvfølgelig stadigvæk overholde alle de udstukne forholdsregler, så systemet er derfor et fantastisk supplement til, at vi alle i selskabslivet kan føle os sikre og trygge.
 

Se mere om Sanifica Aria Luftrensning

Sundhed - Fox and Hounds
Sundhed, sikkerhed og tryghed frem for alt
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.