Mini-kursus: Slutprojektering og krav til dokumentation

Mini-kursus:
Slutprojektering og krav til dokumentation

Vi har lavet et mini-kursus om Slutprojektering og krav til dokumentation. Her gennemgår Torben de forskellige faser gennem slutprojektering samt hvilken dokumentation, der kræves for at komme problemfrit igennem bl.a. 3. parts kontrollen.

Torben forklarer hvilke dele af dokumentationen, vi leverer og hvordan det udførlige materiale er bygget op.

Arbejder du med sikkerhedsbelysning, så er dette lille webinar lige noget for dig. Kurset er delt op i to dele. Se oversigt over kurset til højre og se videoerne herunder.

Oversigt over mini-kursus
Mini-kursus: Slutprojektering og krav til dokumentation
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.