Hvinningdal Kirke i Silkeborg

Hvinningdal Kirke i Silkeborg

Den kubistiske kirkebygning ligger på en 92 meter høj top i Hvinningdal Bakker, og med sin 22 meters højde kan den nye kirke ses helt inde fra Silkeborgs centrum. I oktober 2022 blev kirken godkendt af Den Kongelige Bygningsinspektør, og UniPoint er stolte over at være en del af projektet.

Unipoint har i samarbejde med Hammerum El projekteret, leveret og idriftsat sikkerhedsbelysningen og et fulddækkende talevarslingsanlæg.

Hvinningdal Kirke er et fleksibelt byggeri, hvor en mobil væg kan flyttes, så foyeren bliver indraget i kirkerummet, så kapaciteten bliver øget fra 300 til 420 kirkegængere. Det er selvfølgelig også tænkt ind i projekteringen af sikkerhedsbelysning og talevarsling.

Panikbelysning er lavet med kombinationsarmaturer, hvor hver armatur er udstyret med armaturmoduler til enkeltovervågning. Det samme er alle henvisningsarmaturer, hvilket gør det nemt at overvåge, at systemet altid er funktionsdygtig.

I talevarslingssystemet er størstedelen af de 75 højttalere planforsænkede, som diskret indgår i arkitekturen.

Hvinningdal Kirke
Hvinningdal Kirke - kirkerum
Hvinningdal Kirke - kirkerum
Hvinningdal Kirke i Silkeborg
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.