Ny medarbejder hos UniPoint

Ny medarbejder hos UniPoint

Det er med glæde vi kan præsentere vores nye medarbejder til Teknik og Serviceafdelingen.

Peter tiltrådte den 1/11 og er allerede godt i gang både med at løse kundeopgaver og diverse uddannelser inden for Brand.

Peter er en gammel kending af Unipoint fra tidligere ansættelse og er derfor fra dag 1 bekendt med vores systemer og produkter til stor gavn for alle.

Peter vil primært komme til at arbejde med projektering, idriftsættelse og service af talevarslingsanlæg,  men vil selvfølgelig også arbejde med teknik omkring vores centrale nødstrømsanlæg.

Velkommen til Peter og vi ser nu frem til at kunne betjene og servicere dig som kunde endnu bedre og hurtigere end før.

Peter Harkes Gull
Ny medarbejder hos UniPoint
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.