Luftrensning mod virus

Når innovativ sikkerheds- og sundhedsteknologi mødes og sammensmeltes til nyskabende produkter

Hos UniPoint er vi glade for at kunne præsentere denne nye patenterede teknologi uvOxy® og igen være først med nyskabende og innovative produkter.

Vi kan nu levere sikkerhedsbelysningsarmaturer med en indbygget sundhedsfremmende teknologi.

Armaturerne har indbygget en luftrenser, der kontinuerligt er i drift og effektivt fjerner vira fra indemiljøet. (Se brochure)

Teknologien henvender sig primært til lokaliteter, hvor mange mennesker er forsamlet (skoler, børnehave, vuggestuer, forsamlingslokaler, koncertsteder mv.).

Men også på plejehjem, sygehuse, ældrecentre mv., hvor der normalt er mange udsatte borgere, vil teknologien have en markant positiv effekt.

Ligeledes, hvis en ansvarlig virksomhedsejer ønsker at sikre sine medarbejderes sundhed- og velfærd på arbejdspladsen, kan store positive effekter opnås.

Sagnifica-uvOxy-henvisning
Disse bygningstyper har for hovedparten krav om installering af sikkerhedsbelysning iht. Bygningsreglement 18. Derfor giver det mening at bruge denne nye kombi-teknologi, hvor sikkerhedsbelysnings-armaturer, ud over dennes normale funktion, også renser luften for vira og derved både højner sikkerhed og sundhed. Ved en sammensmeltning af 2 teknologier medføres en besparelse på installationsomkostningerne sammenholdt med, hvis 2 teknologier skulle installeres hver for sig. Ligeledes højnes det generelle psykiske arbejdsmiljø og sygefraværet mindskes. I samme produktportefølje kan leveres;
  • 60/60 LED armatur planforsænket med luftrensningsteknologien
  • 60/60 planforsænket luftrensningsmodul
  • Stand-alone luftrensningsenheder både for væg og gulv
Se mere her: Luftrensning mod vira
Sagnifica-uvOxy-almen
Sagnifica-uvOxy
Luftrensning mod virus
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.