Lighthouse i Aarhus

Lighthouse i Aarhus

Danmarks højeste etagebyggeri er nu tæt på at være færdigt, og med 142 meter, 44 etager, 380 boliger, 46.000 m2 etageareal over jorden og 12.000 m2 under jorden er der store krav til sikkerheden, og vi hos UniPoint er stolte over at være en del af projektet.

UniPoint har i samarbejde med Wicotec Kirkebjerg projekteret, leveret og idriftsat sikkerhedsbelysning og brandkaldeanlæg i den sidste etape af det store boligprojekt Lighthouse, bestående af Fyrtårnet, Kanalhuset og Promenadehuset.

Der er afsat 3000m2 bare til teknik i bygningerne, her står bl.a. UniPoints 6 stk. 230V nødstrømsanlæg. Anlæggene forsyner henvisningsarmaturer og panikbelysning i restauranten, udsigtsplatformen, den to etages store P-kælder på 12.000 m2 og sikkerhedstrapperne i både Fyrtårnet, Kanalhuset og Promenadehuset.

I selve Fyrtårnet er installeret Matrix Loop brandkaldeanlæg, der dækker alle 44 etager med individuel kald på hver etage. Der er boliger fra 2.-43. sal og restaurant samt udsigtsplatform på 44. sal.

Lighthouse-Kanal-og-Promenadehuset
Lighthouse-view
Lighthouse-Kanalview
Lighthouse-Badebro
Lighthouse i Aarhus
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.