Fra lysstofrør til LED

Binder du alt for mange penge i daglig drift og vedligehold?
Så kan en investering i levetidsforlængelse og teknologiopdatering være en rigtig god íde!

Lige nu er der rigtig meget gammel teknologi, som tiden er ved at løbe fra. De gamle produkter er efter nutidens standarder ofte meget miljøbelastende, vedligeholdelses-krævende og bruger generelt mange ressourcer.

En af disse produkter er lysstofrør, som på grund af kviksølv-indholdet bliver forbudt fra august 2023. Dette vil med tiden blive en stor aflastning for miljøet.

Her hos UniPoint er tanken om mindre belastning af miljøet ikke bare en idé, og derfor har vi længe haft flere konverterings-produkter i sortimentet. Blandt andet har vi konverteringskit til forskellige panik- og henvisningsarmaturer, som udskifter lysstofrør i armaturet med LED.

Vi har et universal U16 kit, som erstatter 6 og 8 W T5 rør med energibesparende LED lysdioder og kan anvendes til mange forskellige armaturer.

RF22 og RF30 er beregnet til armaturer, hvor lysstofrøret er mere synligt. RF22 og RF30 har også energibesparende LED lysdioder og ligner de 6 og 8W T5 lysstofrør, som de erstatter.

Der er også konverteringskit, som passer til nogle af de mest anvendte armaturer gennem tiden.

Og det er ikke kun miljøet, der får gavn af teknologiopdateringer. Mindre energiforbrug, længere levetider og nemmere daglig drift og vedligehold er klare besparelser på bundlinjen.

Så tag et kig ind og se, hvordan du både kan spare penge og gavne miljøet.
Vi står selvfølgelig til rådighed for rådgivning og konsekvensberegning.

Spar penge med konverteringskit
LED indsats universal U16
LED indsats RF22 / RF30
Fra lysstofrør til LED
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.