Archieco…. ”Armaturet der forsvandt”

Archieco…. ”Armaturet der forsvandt”

Spar på både økonomien og miljøbelastningen med Archieco produktserien

Vi er stole over at kunne præsentere en produktserie inden for sikkerhedsbelysning, der ikke kun er i et innovativt design, men også tilbyder nye og banebrydende teknologier. Teknologier, der både fordrer øget person-sikkerhed, billigere drift- og serviceomkostninger og sidst men ikke mindst, der har en betydelig forbedring af den samlede miljøpåvirkning.

Meget mindre miljøbelastning
Vores leverandør gennem mange år, Beghelli, har som et led i deres ”Save the Planet Project” udviklet et materiale af technopolymer af organisk oprindelse med samme styrke og sikkerhedsmæssige egenskaber som traditionelle materialer anvendte i produktionen af sikkerhedsbelysningsarmaturer. Vel at mærke med den positive følge at materialet belaster miljøet meget mindre. Materialet er fuldstændigt recirkulerbart, genanvendeligt, biologisk nedbrydeligt og komposterbart
Vi ser med denne produktserie et kæmpe potentiale til brug i DNGB certificerede byggerier, hvor ikke kun lavt energioptag er vigtigt, men også lang levetid, lave drifts- og serviceomkostninger tillige med materialer, der belaster vores miljø minimalt.

Spar special-lakering og mal med almindelig maling
Derudover har disse armaturer en arkitektonisk/æstetisk fordel nemlig den, at man kan få armaturet til at ”forsvinde ” i det installerede miljø. Materiale-egenskaberne gør, at armaturets hus kan overmales med almindelig maling nærmere bestemt den samme maling, som bruges til vægge og lofter i bygningen. Det får armaturet til at ”forsvinde”, og vil give omgivelserne et æstetisk løft. Som et positivt tillæg til denne metode spares udgifter og materialer til special lakering, som typisk er med ret miljøbelastende materialer.

Armaturer til netop dit behov
I Archieco produktserien er der både panikarmaturer og henvisningsarmaturer. Der er både selvforsynende og centralforsynende armaturer, og armaturerne har flere forskellige monteringsmuligheder. Så der er sikkerhedsbelysningsarmaturer til ethvert behov.

Nu.da er et selvforsynende panikarmatur, der også kan bruges som enkeltsidet henvisningsarmatur. Armaturet monteres direkte på væg/loft.

Design er et selvforsynende panikarmatur, der også kan bruges som henvisningsarmatur – både enkeltsidet eller dobbeltsidet. Armaturet kan monteres direkte på væg/loft eller planforsænkes i væg/loft samt ”flag”-monteres.

Design Flag er et henvisningsarmatur, der skal ”flag”-monteres. Armaturet kan fås som både selvforsynende og til centralanlæg.

Dot IP65 er et lille panikarmatur, der skal planforsænkes i demonterbare lofter. Armaturet kan fås som både selvforsynende og til centralanlæg. Dot IP65 er designet med en dobbelt linse, der kan drejes for at virke som henholdsvis line- eller zone-linse.
Dot IP65 armaturet kan monteres med en lille laser-projektor, der projicerer en grøn pil ned på gulvet i flugtvejsruten, så den sammen med henvisningsarmaturerne i hele flugtvejsrutens udstrækning entydigt og sikkert vejleder personer i den rigtige retning, så alle kommer sikkert og hurtigt ud af en bygning, der skal rømmes.

Archieco - miljøvenlig sikkerhedsbelysning
Archieco-serien er overmalbar med almindelig maling

Ønsker du at vide mere, står vi selvfølgelig til rådighed med yderligere informationer og rådgivning.
Vi kan træffes på 97175777 eller mail@unipoint.dk

4 miljøvenlige produkter i Archieco-serien
Archieco…. ”Armaturet der forsvandt”
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.