Automatisk taleVarslingAnlæg (AVA)

Talevarsling
Når høj sikkerhed og perfekt lyd går hånd i hånd

19″ racksystemer med analoge klasse A forstærkere er hastigt på vej ud af markedet efter introduktion af kompakt-anlæg med digitale forstærkere

Fordele med ny teknologi

UniPoint talevarsling giver dig med den nyeste teknologi inden for kompakte talevarslingsanlæg både høj sikkerhed, perfekt lyd, lave drift- og vedligeholdelsesomkostninger og billig og nem installation. Indtoget af disse systemtyper på markedet har på rekordtid stort set overflødiggjort brugen af de konventionelle 19″ racksystemer, selv ved store installationer.

Skalerbart system

Med et fuldt skalerbart system kan selv meget store projekter løses ved brugen af kompaktanlæg i netværk. Dette gør også, at installatørens totale installationsomkostning bliver meget billigere (mindre tid til installation og kortere kabelveje).

Certificerede produkter

Alle vores talevarslingssystemer og relaterede produkter er selvfølgelig certificerede i henhold til den gældende lovgivning på området.

Sikker evakuering med talevarsling

Med UniPoints systemer får du markedets højeste sikkerhed og bedste lyd grundet den nyeste teknologi inden for digitale forstærkere. Nyeste undersøgelser viser, at der i test efter 30 sekunders varsling i en bygning først med tone og derefter med tale kom 10 gange så mange ud af bygningen med talevarsling end med tonevarsling alene.

Ønsker du en uddybning af systemets klare fordele, og hvor du kan anvende det, så kontakt UniPoint. Vi er klar til at hjælpe dig med projekteringen, tilbud, idriftsættelse og service på telefon 9717 5777.

Automatisk taleVarslingAnlæg (AVA)
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.