Automatisk taleVarslingAnlæg (AVA)

Talevarsling
Når høj sikkerhed og perfekt lyd går hånd i hånd

19″ racksystemer med analoge klasse A forstærkere er hastigt på vej ud af markedet efter introduktion af kompakt-anlæg med digitale forstærkere

Fordele med ny teknologi

UniPoint talevarsling giver dig med den nyeste teknologi inden for kompakte talevarslingsanlæg både høj sikkerhed, perfekt lyd, lave drift- og vedligeholdelsesomkostninger og billig og nem installation. Indtoget af disse systemtyper på markedet har på rekordtid stort set overflødiggjort brugen af de konventionelle 19″ racksystemer, selv ved store installationer.

Skalerbart system

Med et fuldt skalerbart system kan selv meget store projekter løses ved brugen af kompaktanlæg i netværk. Dette gør også, at installatørens totale installationsomkostning bliver meget billigere (mindre tid til installation og kortere kabelveje).

Certificerede produkter

Alle vores talevarslingssystemer og relaterede produkter er selvfølgelig certificerede i henhold til den gældende lovgivning på området.

Sikker evakuering med talevarsling

Med UniPoints systemer får du markedets højeste sikkerhed og bedste lyd grundet den nyeste teknologi inden for digitale forstærkere. Nyeste undersøgelser viser, at der i test efter 30 sekunders varsling i en bygning først med tone og derefter med tale kom 10 gange så mange ud af bygningen med talevarsling end med tonevarsling alene.

Ønsker du en uddybning af systemets klare fordele, og hvor du kan anvende det, så kontakt UniPoint A/S, Martin Holt, som er klar til at hjælpe dig med projekteringen, tilbud, idriftsættelse og service på telefon 9717 5777.

Automatisk taleVarslingAnlæg (AVA)