Nyt kontorhus på Marmormolen

Nyt kontorhus på Marmormolen

Det nye kontorhus beliggende på Københavns Nordhavn står nu færdigt. Den imponerende to-delte bygning med den 23 meter lange gangbro har arbejdspladser til 560 medarbejdere fordelt på fem etager med stor kantine og mødecenter på den øverste etage.

UniPoint har i samarbejde med NCC projekteret, leveret og installeret sikkerhedsbelysning og talevarsling i det 13.000 m² store kontorhus.

Talevarslingssystemet er etableret på øverste etage og i trappeopgange. Et talevarslingsanlæg forsyner og overvåger de mange højttalere, som under en evakueringssituation giver klar og tydelig besked.

Som en del af opstarts- og klargøringsprocessen foretager UniPoints tekniker STI-PA- og lydtryksmålinger, som sikrer, at anlægget er fuldt funktionsdygtigt og overholder alle regler.

Sikkerhedsbelysningen i den to-delte bygning består af to centrale nødstrømsanlæg med strømkredsovervågning af i alt 155 henvisnings- og panik-armaturer. Armaturerne er hovedsageligt fordelt i trappeopgange, kantinen og mødecentret.

Under kontorhuset er der etableret parkeringskælder, hvor der selvfølgelig også er sikkerhedsbelysning, som viser en tydelig flugtrute ud af bygningen. I gadeniveau i den ene bygning skal der være butik, og mellem de to bygninger ligger en lille offentlig plads, som fungerer som korridor fra gaden til havnen.

Fotos: NCC
Nyt kontorhus på Marmormolen
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.