Produktnyhed: Panikarmatur til håndværn – TWT91

Produktnyhed:
Panikarmatur til håndværn - TWT91

Dette lille specialbygget panikarmatur er designet til brug ved trapper og rækværk. TWT91 monteres forsænket på undersiden af et Ø 60,3 mm rør-håndværn, så trappen bliver forsvarligt oplyst ved tilfælde af strømsvigt.

Armaturet har en robust konstruktion med en IP-tæthedsklasse på 65 og IK-robusthedsklasse på 07, og det lille panikarmatur til håndværn kan klare temperaturer fra -25 til + 50 grader. TWT91 er lavet af støbt aluminium, og reflektoren er lavet af stød- og brandsikker polycarbonat.

Lyskilden er en hvid LED med høj effekt, som er langtidsholdbar og overflademonteret på et aluminiumbaseret printkort.

TWT91 tilsluttes centralanlægget og kan fås med indbygget adressemodul. Omkostningerne kan nedsættes ved at benytte master/slave systemet, hvor et adresserbar master-armatur styrer overvågningen af 2 slave-­armaturer. Alle tre armaturer har samme adresse. Master-armaturet kan også bruges alene.

Læs mere om TWT91

 

 

TWT91
TWT91 på håndværn
TWT91 montering
Produktnyhed: Panikarmatur til håndværn – TWT91
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.