Classic Car House i Lyngby

Classic Car House i Lyngby

Efter mere end 3 års om- og tilbygning af det gamle Landbrugsmuseum og Virumgård kunne Classic Car House – august 2023 – slå dørene op for et oplevelsescenter for klassiske biler.

Med udstillings- og eventlokaler, der kan rumme op til 300 personer, er der selvfølgelig krav til brandsikkerhed og derved også sikkerhedsbelysning.

UniPoint har i samarbejde med Sif-Gruppen projekteret, leveret og installeret sikkerhedsbelysning til det prestigefyldte byggeri i Lyngby.

Sikkerhedsbelysningen er bygget op i tre områder med et centralanlæg i hvert af de tre områder, Virumgaard, Bilhotel og Bilhandel/-museum. Alle anlæg er med strømkredsovervågning og forsyner i alt 410 panik- og henvisningsarmaturer.

Bygherren K.W. Bruun og Co har sammen med arkitekterne Lundgaard og Tranberg og entreprenør EK Entreprise stået for det nye oplevelsescenter med bilmuseum, bilhotel, bilhandel, bilværksted, Bistro & Diner samt unikke møde- og eventfaciliteter.

classic car house
classic car house bilhotel
Classic Car House i Lyngby
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.