Strømforsyninger til brandmateriel

Strømforsyninger til brandmateriel

Vi i UniPoint er stolte over at kunne præsentere en ny produktkategori, nemlig EN54 certificerede strømforsyninger. EN54C strømforsyningerne er designet til uafbrudt forsyning af brandalarmsystemer, røg- og varmekontrolsystemer, brandsikringsudstyr og brandautomatik, der kræver en stabiliseret spænding på 24 V DC.

Fleksibelt system med flere wattage-muligheder
Strømforsyningerne er udstyret med to uafhængigt beskyttede udgange, som giver en spænding på 27,6 V DC og effekt på 56,8 -284 W afhængigt af version. I tilfælde af strømsvigt skifter enheden til batteriforsyning, hvilket giver uafbrudt strømforsyning. Strømforsyningsenhederne leveres med vedligeholdelsesfrie blybatterier fremstillet med AGM-teknologi.

Strømforsyningsenheden er indkapslet i et rødt metalkabinet med plads til batteri. Kabinet er med nøglelås og vandal-alarm. Der er statusvisning med dioder på fronten, og enheden har overvågning og automatisk test af batteri-kapacitet.

EN54C strømforsyningerne fås med effekt på 56,8 W, 85,2 W, 142 W eller 284 W alt efter krav til effekt og backup tid. Derudover kan tilkobles sikringsmodul eller sekventiel modul med 4 eller 8 udgange, hvis strømforsyningens egen 2 kredse ikke er tilstrækkeligt til projektet. Dette gør systemet fleksibelt og giver mulighed for en konfiguration, der passer til brugerens krav.

LCD-version med mulighed for netværk og fjernbetjening af systemet
Strømforsyningerne fås i 2 forskellige modeller, EN54C LCD (med LCD-skærm) og EN54C (uden LCD-skærm). LCD-modellen viser spænding, strøm og modstand i kredsløbet direkte på skærmen på fronten af kabinettet. Samtidig giver modellen mulighed for tilkøb af INTE-C Interface Ethernet modul, som kan koble anlægget til netværk, og med det indbyggede PowerSecurity program kan anlægget fjernovervåges.

Tilbehørs moduler til fleksibel udbygning
Sikringsmodulerne er designet til belastnings-/gruppe-fordeling i strømforsyningsenhederne i EN54C-serien. Modulerne fås med fire eller 8 uafhængigt sikrede udgange. Hver AUX-udgang har kortslutningsbeskyttelse (SCP) i form af F 0,5 A smeltesikring.

Strømforsyninger EN54C

Det sekventielle modul er designet til brug med elektriske aktuatorer uden returfjeder, der bruges til brandspjæld og røgventiler. Når den elektriske aktuator tændes, kan der opstå en kortvarig strømstød, der overskrider dens nominelle strøm. Modulet får de forbundne enheder til at skifte sekventielt med en forsinkelse på 100 ms. Derved reduceres overspændingsstrømmen til den værdi, der sikrer korrekt drift af strømforsyningen. Det gør det muligt at tilslutte flere aktuatorer på en sikker måde.

Alle udgange er uafhængigt beskyttet af elektroniske sikringer (PTC). Modulet styres af en kontrolenhed, der konfigurerer modstanden ved INPUT-stikket.

Vi står selvfølgelig til rådighed for spørgsmål og vejledning om system-størrelse m.m. på mail@unipoint.dk eller telefon 9717 5777.

Strømforsyninger til brandmateriel
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.