Virusbekæmpelse kombineret med nyeste batteriteknologi

Virusbekæmpelse kombineret med nyeste batteriteknologir

UniPoint fusionerer sikkerhedsbelysningsarmaturer med luftrensningsteknologi, men også hvor bæredygtighed og lange serviceintervaller er tænkt ind. Dette er gjort ved brugen af den nyeste batteriteknologi på markedet.

SanificaAria professionel luftrensning
Beghelli, som er UniPoints leverandør gennem næsten 3 årtier, har skabt et patenteret produkt, som kan holde Covid 19 og andre vira nede og derved reducere smittetrykket eller helt fjerne vira fra luften. I disse produkter er tillige brugt en anden patenteret teknologi, nemlig Titanium® batterier. En teknologi der ift. den fremherskende normalt anvendte teknologi har en meget længere levetid. Teknologien bidrager samtidigt til lange serviceintervaller og derved en væsentlig reduceret CO₂-udledning. Den nye batteritype er så gennemprøvet og sikker, at der tilbydes en 10 års garantiordning

Sikkerhedsbelysning med luftrensning
Produktserien indeholder en spændende kombi-teknologi, hvor producenten har fusioneret sikkerhedsbelysningsarmaturer med den patenterede luftrensningsteknologi. Dette er gjort, fordi lige netop de lokaliteter, hvor der offentligt befinder sig mange mennesker, også har krav til sikkerhedsbelysning. Derved opnås en signifikant besparelse på installationsomkostningerne.

Sagnifica-uvOxy-henvisning

Normalbelysning kombineret med luftrensning
Denne fusionstankegang stopper så ikke her, men er også bragt over i belysningsindustrien. Beghelli har også her lavet en fusion mellem et normalt belysningsarmatur og den patenterede luftrensningsteknologi.

Stand-alone luftrensningsenheder
Ønskes der i stedet stand-alone luftrensningsenheder er dette også en del af sortimentet. Disse fås som 60/60 enhed til planforsænkning i systemlofter, gulvstandermodeller og væghængte enheder.

Læs mere om denne spændende fusionsteknologi her: Luftrensning mod vira

Hent Unipoint’s brochure ”Professionel luftrensning” her: (Se brochure)

Yderligere information: tlf. 97175777 eller e-mail: mail@unipoint.dk

Sagnifica-uvOxy-almen
Titanium-garanti
Virusbekæmpelse kombineret med nyeste batteriteknologi