Når kriser skaber innovation

Når kriser skaber innovation

UniPoint fusionerer sikkerhedsbelysningsarmaturer med luftrensningsteknologi

Verdenshistorien er fyldt med produkter og metoder, der er innoveret gennem eller på baggrund af kriser og krige. I nutiden er det tekniske landvindinger for at afhjælpe klimaudfordringerne og skabe CO₂-neutrale løsninger på stort set alle områder, vi ser. Nu føjes endnu et lille bidrag til denne historie, som er skabt på baggrund af og gennem den Covid 19 pandemi, som vi stadig kæmper med, og som vi efter alt at dømme må leve med længe endnu … måske for altid.

SanificaAria professionel luftrensning

Beghelli, som er UniPoints leverandør gennem næsten 3 årtier, har skabt et patenteret produkt, som kan holde Covid 19 og andre vira nede og derved reducere smittetrykket eller helt fjerne vira fra luften. En teknologi og produkter fremstillet i samarbejde med førende eksperter og universiteter, og kontrolleret og testet af 3. part uvildige test laboratorier.

uvOxy® teknologien og produkterne i serien SanificaAria er alle skabt med det formål at rense indeluften for skadelige og sygdomsfremkaldende vira.

Sagnifica-uvOxy-henvisning

Sikkerhedsbelysning kombineret med luftrensning
Produktserien indeholder en spændende kombi-teknologi, hvor producenten har fusioneret sikkerhedsbelysningsarmaturer med den patenterede luftrensningsteknologi. Dette er gjort, fordi lige netop de lokaliteter, hvor der offentligt befinder sig mange mennesker, også har krav til sikkerhedsbelysning. Derved opnås en signifikant besparelse på installationsomkostningerne.

I disse produkter er tillige brugt en anden patenteret teknologi, nemlig Titanium® batterier, som ift. den fremherskende anvendte teknologi lever meget længere. Der er endda en 10 års garantiordning på denne batteritype. En teknologi, der samtidigt bidrager til lange serviceintervaller og reduceret CO₂-udledning.

Normalbelysning kombineret med luftrensning
Denne fusionstankegang stopper så ikke her, men er også bragt over i belysningsindustrien. Beghelli har også her lavet en fusion mellem et normalt belysningsarmatur og den patenterede luftrensningsteknologi.

SanificaAria-luftrensningsenhed

Stand-alone luftrensningsenheder
Ønskes der i stedet stand-alone luftrensningsenheder er dette også en del af sortimentet. Disse fås som 60/60 enhed til planforsænkning i systemlofter, gulvstandermodeller og væghængte enheder.

Læs mere om denne spændende fusionsteknologi her: Luftrensning mod vira

Hent Unipoint’s brochure ”Professionel luftrensning” her: (Se brochure)

Yderligere information: tlf. 97175777 eller e-mail: mail@unipoint.dk

UV-C-teknologien
Sagnifica-uvOxy
Når kriser skaber innovation
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.