Brande kender ingen grænser

Når den nyeste teknologi, høj grad af professionalisme og markedets mest konkurrencedygtige priser går op i en højere enhed

Ukontrollerede brande kender ingen grænser !

Derfor arbejder vi ud fra devisen om, at brandtekniske anlæg skal forhindre panik situationer og få mennesker sikkert og hurtigt ud af bygningerne for derfor at redde liv.

De skal planlægges med omhu, med høj grad af indsigt, blik for detaljen, kendskab til lovgivningen og valg af de rette produkter i det enkelte projekt for derigennem at skabe et højt sikkerhedsniveau, men også for levere et langtidsholdbart system med lave drift- og vedligeholdelsesudgifter til gavn for bruger / kunden og ikke mindst også for miljøet.

En lige så vigtig detalje er, at systemerne bliver efterset, testet og serviceret med fastsatte mellemrum (iht. BR18, EN50172 samt fabrikant anvisninger), hvilket skal sikre, at systemerne til stadighed er i funktionsduelig stand, så sikkerhedsniveauet opretholdes.

Det ovenfor anførte er en del af UniPoints særkende, eller som vi ynder at kalde det, Vores DNA.

Brande kender ingen grænser
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.