Agro Food Park 26, Aarhus N

Agro Food Park 26, Aarhus N

Det store kontorhus i Agro Food Park kaldet ”treeren” står nu færdigt. Huset er på 8300 m2 fordelt på 5 etager og med plads til 525 arbejdspladser. I et sådant byggeri er der selvfølgelig krav til sikkerhedsbelysning, og UniPoint har været med fra start.

Byggeriet er opført som et flerbrugerhus, hvor større og mindre virksomheder indenfor landbrug og fødevarer kan leje sig ind. De tre kontor-fløje nord, vest og syd er samlet omkring Agro Tower, som er kontorhusets midtpunkt for den interne logistik.

UniPoint har i samarbejde med El-Team Vest A/S projekteret, leveret og idriftsat sikkerhedsbelysningen i det nye kontorfællesskab.

Projekteringen består af ca. 124 panikarmaturer og knap 50 henvisningsarmaturer, som alle dækker det 5 etager store byggeri, og sørger for en sikker og entydig flugtvej i tilfælde af strømsvigt, brand eller lignende. Alle armaturer bliver forsynet fra et centralt nødstrømsanlæg med strømkredsovervågning.

Agro Food Park 26
Agro Food Park - Fællesrum
Agro Food Park - Hall
Agro Food Park - Køkken
Agro Food Park 26, Aarhus N
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.