Produktnyhed: Iron flag henvisningsarmatur

Produktnyhed:
Iron flag dobbeltsidet henvisningsarmatur

Nu kan vi præsentere et dobbeltsidet henvisningsarmatur med mulighed for at indbygge enten panikbelysning eller laserprojektor.

Iron flag er et dobbeltsidet LED-henvisningsarmatur med armaturhus i aluminium. Armaturet er med kantbelyst piktogramplade i PMMA-skærm. Iron flag er speciel velegnet til ”ud-fra-væg”-montering, hvor en medfølgende monteringsplade gør det nemt at montere. Armaturet kan som standard også monteres på både loft og væg. Iron flag kan også planforsænkes med et tilbehørs-kit.

Iron flag fås i to størrelser, med læseafstand på 20 eller 30 meter, og kan fås til centralanlæg eller som selvforsynende både med og uden automatisk test. Der medfølger et piktogramsæt med 3 selvklæbende folier til nem påsætning. (Se evt. vores video-guide om korrekt påsætning af piktogramfolier).

Det ekstra modul til enten panikbelysning eller laserprojektering monteres i den ene ende af armaturet. Hvis henvisningsarmaturet monteres over en dør, kan panikbelysnings-modulet være med til at overholde nærhedsprincippet og derved eventuel spare et panik armatur i projekteringsfasen.

Laserprojektor-modulet er et supplement til flugtvejshenvisningen, hvor brugeren bliver guidet med grønne pile projiceret ned på gulvet. Her får brugeren alle muligheder for at blive guidet i den rigtige retning ved nødstilfælde. Vi har også panik armaturer med laserprojektor, så du kan få en pil projiceret ned på gulvet i hele flugtvejens udstrækning/forløb.

Så mangler du et kantbelyst henvisningsarmatur med mange muligheder, så tag et nærmere kig på Iron flag

Iron flag flugtvejsskilt
Iron flag paniklys modul
Ekstra modul til indbygget panikbelysning
Iron flag projektor modul
Ekstra modul til indbygget laserprojektor
Laserprojektor til Iron flag
Ekstra modul til indbygget laserprojektor. En lasermikroprojektor udsender en asymmetrisk konisk stråle, der klart og tydeligt projicere en pil ned på gulvet i flugtvejen.
Produktnyhed: Iron flag henvisningsarmatur
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.