UniPoint støtter fremtidens elektrikere​

UniPoint støtter fremtidens elektrikere

Fra teori til praksis. UniPoint udstyr giver eleverne på Den Jyske Håndværkerskole mulighed for at få værdifuld hands-on erfaring inden for arbejdet med sikkerhedsbelysning og talevarslingsanlæg.

Torben Lohse, UniPoint A/S & Underviser Claus Hinge fra Den Jyske Håndværkerskole
Torben Lohse, CEO – UniPoint A/S og underviser Claus Hinge, DJH

Hos UniPoint sætter vi en stor ære i at bidrage til branchens fremtidige udvikling. Derfor var smilet stort hos CEO Torben Lohse, da han blev kontaktet af Den Jyske Håndværkerskole, der med en økonomisk indsprøjtning fra Nordea-fondens værkstedspulje nu havde midlerne til at opgradere deres udstyr inden for sikkerhedsbelysning og talevarslingsanlæg.

“Selvfølgelig skal vi som virksomhed bidrage til at gøre de unge elektrikere dygtigere og mere helhedsorienterede. Vi skal i fællesskab sikre, at vi indfrier målsætningen og intentionen om at uddanne vores lærlinge til elektrikere, der kan lidt mere. Vi har alle et ansvar – også UniPoint,” – Torben Lohse, CEO UniPoint A/S

Ved hjælp af specialopbyggede elev- og lærerpakker har UniPoint udstyret både elektrikerelever og lærere på Den Jyske Håndværkerskole med avanceret sikkerhedsudstyr, heriblandt henvisningsarmaturer og panikbelysningsarmaturer. Det kan løfte undervisningen til nye højder og demonstrere de nyeste teknologier inden for branchen overfor eleverne.

Til samarbejdet siger underviser Claus Hinge: “Vi er stolte af at kunne samarbejde med UniPoint og tilbyde vores elever noget af det bedste og nyeste udstyr på markedet. Eleverne kan se frem til en mere interaktiv og engagerende læringsoplevelse. En læringsoplevelse, der markant højner deres kompetencer på området til gavn for dem selv, deres respektive virksomheder og branchen generelt.”

Med det nye udstyr er det muligt for eleverne at opstille scenarier, hvori de kan opleve, hvordan korrekt sikkerhedsbelysning kan være med til at redde liv, hvis uheldet skulle være ude. En hands-on erfaring, der er guld værd og kan bane vejen for yderst veluddannede elektrikere i årene fremover.

Til dette siger Torben: “Nogle gange giver et samarbejde bare mening, og dette var bestemt et af disse tilfælde.”

Samarbejdet slutter dog ikke her. UniPoint støtter fortsat fremtidens elektrikere på Den Jyske Håndværkerskole, og bidrager fremadrettet med stor knowhow inden for branchen og de nyeste sikkerhedsløsninger på markedet.

Anni Larsen, Marketing - UniPoint

Anni R. Larsen

Brand Manager

Anni har ansvaret for UniPoint brandet, og står for vores kommunikation og markedsføring.

Med en bred uddannelses-baggrund indenfor både marketing, branding og multimediedesign, samt 8 års erhvervserfaring indenfor markedsføringsbranchen, har Anni altid et struktureret overblik over vores marketing og PR-aktiviteter.

Ønsker du at vide mere, står vi selvfølgelig til rådighed med yderligere informationer og rådgivning.
Vi kan træffes på 97175777 eller mail@unipoint.dk

UniPoint støtter fremtidens elektrikere​
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.