AWOP brandsikre samledåser

AWOP Brandsikre samledåser

AWOP brandsikre samledåser

AWOP samledåserne er lavet i stålplade med porcelænsmuffer og er brand modstandsdygtige i henhold til DIN 4102-12-standarden og klassificeret E30/E60/E90. Samledåsen er designet til elektriske ledninger med en spænding på op til 450 V. Samledåserne fås i fem forskellige størrelser, og gennemføringsdåsen fås i tre forskellige størrelser. Varianter fra 2,5 til 6 mm2 leder tværsnit og med 4 til 6 kabelindgange.

DOWNLOADS

Datablad

Video

Declaration of Comformity (zip)

Constancy of Performance

FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.