Nødstrømsanlæg

Nødstrømsanlæg

Sicuro S230
Sicuro S230
Sicuro S230 mini
Sicuro S230 mini
Sicuro S24
Sicuro S24
Power Ware TKT66C
Power Ware TKT66C
Power Ware TKT65B
Power Ware TKT65B
Power Ware TKT65C
Power Ware TKT65C
Power Ware TKT24C
Power Ware TKT24C
Power Ware TKT41
Power Ware TKT41
Powerbox LPS260
Powerbox LPS260
ViaFlex
Multi X
Multi X
Dynamisk flugtvejssystem
Dynamisk flugtvejssystem
Halo Kit 12V
Halo Kit
Halo Kit-Frostrum
Halo Kit - Frostrum
HiPower
HiPower
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.