Unik ny skole på Nordøst Amager

Unik ny skole på Nordøst Amager

Unipoint har i samarbejde med NCC leveret og installeret både sikkerhedsbelysning og talevarsling.

Sikkerhedsbelysningen er bygget op omkring ét stort centralt nødstrømsanlæg med enkeltovervågning. Anlægget er auto-adresserbart og forsyner de godt 300 henvisnings- & panikarmaturer, som er monteret i bygningen.

Talevarslingen er et UniCompact Matrix anlæg, som forsyner 475 højttaler, der i en evakueringssituation varsler brugere af bygningen.

Skolens grundplanen er meget kompakt, og derfor er skolen blevet bygget opad i 4 etager. Skolen er designet som et aktiv for lokalområdet, hvor store udvendige trapper inviterer lokalmiljøet op og ind i skolen. Førstesals udendørsområde med træer, borde, bænke, legetårne, klatrevægge m.m. fungerer både som skolegård og opholdsrum for de lokale borgere.

Det sunde indeklima er i højsædet og der er lagt vægt på ren luft, velbelyste rum, behageligt termisk klima og gode akustiske forhold. Alt samme for at understøtte læring og arbejdsmiljø for både elever og personale.

Skolens udearealer, der er placeret på bygningens tage, er bygget op med læringsfaciliteter, rolige nicher og legeområder. Dette giver et meget fleksibel brug i både undervisning og frikvarter.

Nordøst Amager Skole
Nordøst Amager Skole
Unik ny skole på Nordøst Amager
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.