Hotel Ørkenfortet

Hotel ”Ørkenfortet”

UniPoint A/S har i samarbejde med NCC projekteret, leveret og idriftsat sikkerhedsbelysningen og et fulddækkende talevarslingsanlæg på Hotel ”Ørkenfortet”

Den meget markante bygning har være under gennemgribende renovering siden marts 2019 og overtages i løbet af september 2021 af NH Hotel Group, som har hovedsæde i Madrid.

Sikkerhedsbelysningen er et centralt system opbygget omkring 2 stk. 230 V nødstrømsanlæg.

Talevarslingen er opbygget med 3 kompakte UniCompact Matrix-anlæg i netværk. 

Det 31.500 m2 store byggeri har være en kombination af renovering, ombygning og nybyggeri.

Hotel Ørkenfortet
Ørkenfortet
Hotel Ørkenfortet
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.