Returnering af varer

Returnering af varer

Hos UniPoint bestræber vi os på at levere de rigtige varer til de rigtige kunder, men da både vi og vores kunder er mennesker, kan der ske fejl.

Regler for returnering af varer

Vi modtager ingen returvarer uden forudgående aftale med en medarbejder på tlf. 9717 5777.
Kopi af faktura eller følgeseddel og af retur formularen skal følge returvaren.
Varen skal være ubrugt og i original emballage. (Se i øvrigt vores salgs- og leveringsbetingelser).
Varer, der har været monteret, tages ikke retur.
Kunden afholder selv udgiften til returnering.
Udfyldt retur formular sendes til mail@unipoint.dk

Årsager til returnering
Fejllevering
Fejlbestilling
Projektændringer
Udgået af projekt

FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.