Special armaturer

Special armaturer

BIOGRAF

Cinema C4K

BIOGRAF

Cinema GR310
Cinema GR310

RENRUM

Victor - Henvisningsarmatur til renrum
Victor

RENRUM

Odis renrumsarmatur
Odis

RENRUM
EKSPLOSIONSSIKKER

Border - Renrums- og eksplosionssikker armatur
Border

EKSPLOSIONSSIKKER

Baset Ex Atex

HÅNDVÆRN

TWT91
TWT91

SKINNESYSTEMER

Frigg LS

SKINNESYSTEMER

Heimdal LS

BRANDMATERIEL

Edge brand

BRANDMATERIEL

SignLED special armatur
SignLED

BRANDMATERIEL

Arris henvisning til brandslukningsudstyr
Arris brand
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.