uvOxy – SanificaAria 200

SanificaAria 200

SanificaAria 200 Connect

uvOxy® – SanificaAria 200 er en luftrensningsenhed med UV-C-teknologi. Enheden er med et aksialventilator-sugningssystem med udskiftelig UV-C-patron. SanificaAria 200 har en luftmængde op til 200 m3 i timen, og er velegnet til mellemstore til store rum. Enheden kan programmeres og justeres til 3 luftrensnings-hastigheder. Enheden kan styres lokalt eller fjernbetjent med 2 forskellige apps.

SanificaAria app til lokal styring
Download on the App Store  Get it on Google Play

Dom-E app til fjernbetjening Download on the App Store  Get it on Google Play
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.