Produktnyhed: AWOP brandsikre samledåser

Produktnyhed: AWOP brandsikre samledåser
Har du som installatør styr på dine brandsikre samlinger og sikring mod brandspredning?

Hos Unipoint sætter vi en dyd i at hjælpe dig som installatør med at lave sikre brandtekniske installationer, der efterlever intentionen i den gælden lovgivning, og som kan godkendes af 3. parts inspektionen.

Dette gør vi, ved at have et bredt produktsortiment inden for området fra pålidelige Europæiske producenter.

Er vores brandsikre samlinger reelt gode nok?
Efterlever vi overhovedet intentionen i lovgivningen?
Laves der samlinger i en brandteknisk installation skal en sådan samling kunne opretholde forsynings-kontinuiteten i den tid, som der er stillet krav til, for den specifikke anlægstype.

Dette krav gælder for; Installation og samlinger i brandalarm, sikkerhedsbelysning, varsling, brandventilation, tryksætningsanlæg, brandmandselevatorer, iltreduktionsanlæg, røgudluftning og brandmandspanel m.fl.

Dette gøres normalt ved brugen af brandsikre kabler og en simpel almindelig samledåse med løse porcelænsmuffer, men udfordringen er, at ingen reelt har testet, om en sådan samling faktisk ér god nok … se video af brandtest

Den accepterede og længe anvendte metode vil vi gerne udfordre og præsentere derfor vores nyeste E30/E60/E90 brandsikre dåse til samlinger i alle typer af brandtekniske installationer. Vel at mærke en samledåse, der både er testet og godkendt, og som ikke koster ”spidsen af en jetjager”.

De brandsikre AWOP samledåser er lavet i stålplade med porcelænsmuffer og er brand modstandsdygtige i henhold til DIN 4102-12-standarden og klassificeret E30/E60/E90. Dåserne fås i forskellige varianter og størrelser bl.a. fra 2,5 til 6 mm2 leder tværsnit og med 4 til 6 kabelindgange.

AWOP Brandsikre samledåser
AWOP brandsikre samledåser
AWOP brandsikre samledåser
AWOP brandsikre samledåser
Produktnyhed: AWOP brandsikre samledåser
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.