Produktnyhed: FK15 / FK30 – Robust projektør  

Produktnyhed:

FK15 / FK30 - Robust projektør med lang levetid

Står du lige og mangler en god og robust projektør, evt. til opsætning i lager, produktion eller til sidste flugtvejsdør til det fri, så kan vi nu tilbyde vores nye FK-model, der er godkendt til sikkerhedsbelysning.

Projektøren fås i 2 wattager, FK15 med ca. 15W og FK30 med ca. 30W. Lysudbyttet kan i begge modeller reduceres til 50%, hvilket bl.a. betyder, at projektøren kan monteres i lav højde uden blænding.

FK15 / FK30 er designet i trykstøbt aluminium og er med slagfast glas. En høj tætheds- og vandalklasse gør projektøren velegnet til installation i både indendørs og udendørs omgivelser, og den kan også klare frost helt ned til ÷20 grader.

Projektør FK15 / FK30 i sort
Projektør FK15 / FK30 i hvid

Nem installation og montering
FK15 / FK30 projektøren tilsluttes centralanlægget, og monteringsbøjlen gør det nemt at montere projektøren og indstille den i den rette vinkel, så afstand og dækningsområde bliver oplyst korrekt. Se afstandsskema på databladet.

Konstrueret til sikkerhed
FK15 / FK30 er selvfølgelig konstrueret efter alle forskrifter, bl.a. efter konstruktionsforskriften EN 60598-2-22 til brug ved sikkerhedsbelysning. Se ”Declaration of Conformity

Der er også tænkt på miljøet
FK15 / FK30 projektøren har lang levetid, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning og vedligeholdelse, hvilket sparer tid og penge på lang sigt. Projektøren er selvfølgelig med LED, hvilket betyder lavere strømforbrug og dermed lavere energiregninger. Samtidig kan lysudbyttet reduceret til 50%, så projektøren ikke bruger mere energi, end der er behov for.

Dette går rigtig godt i spænd med vores CSR-politik.

Produktet kort fortalt

  • Fås i ca. 15W eller ca. 30W
  • Kan reduceres til 50%
  • Tæthedsklasse – IP65
  • Vandalklasse – IK08
  • Lang levetid – 50.000 timer
  • Temperatur – ÷20 / +45
  • Justerbar monteringsbøjle
  • Fås i sort (RAL7016) eller hvid (RAL9016)
  • Kan installeres på forskellige 230V centralanlæg
  • Godkendt til sikkerhedsbelysning EN 60598-2-22

Giv os et kald på telefon 97175777 eller send os en mail på mail@unipoint.dk, så kan vi rådgive dig om netop dit projekt.

Torben Lohse, CEO

Torben Lohse

Direktør og ejer

Torben har et imponerende kendskab til sikkerhedsbelysning og talevarsling. Torben har en uddannelsesbaggrund som elektriker og el-installatør og har næsten hele sit voksne liv været i el-branchen.

Torben har stor viden indenfor lovkrav og lovgrundlag for sikkerhedsbelysning og talevarsling. Han underviser bl.a. kommende elektriker, installatører og maskinmestre i systemtyper og lovkrav omkring sikkerhedsbelysning.

En af Torbens store mærkesager er miljøet, så i UniPoint arbejder vi målrettet mod at mindske vores miljøbelastning, både internt og eksternt.

Se og læs meget mere om vores CSR-politik her.

Ønsker du at vide mere, står vi selvfølgelig til rådighed med yderligere informationer og rådgivning.
Vi kan træffes på 97175777 eller mail@unipoint.dk

Produktnyhed: FK15 / FK30 – Robust projektør  
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.