Armaturmoduler

Armaturmoduler

Armaturmoduler

Armaturmoduler også kaldet adressemoduler er et modul, der monteres i sikkerhedsbelysningsarmaturer, så armaturerne kan kommunikere med nødstrømsanlægget. Adressemoduler har eller får en unik adresse, så centralen kan identificere det enkelte armatur. Modulerne kan også have funktion af tændmodul eller lokal registrering af spændingssvigt. Se de forskellige moduler i databladet.

Selecta armaturmodul

Selecta

Sicuro 230 armaturmodul

Sicuro 230

Sicuro 24 armaturmodul

Sicuro 24

ViaFlex FLX armaturmodul

ViaFlex FLX

Multi X armaturmodul

Multi 5LBG

TS98263b armaturmodul

TS98263b

TS98253 armaturmodul

TS98263

TS98254 armaturmodul

TS98254

FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.