KPZ brandsikre installationsdåser

KPZ Brandsikre installationsdåser

KPZ Brandsikre installationsdåser

KPZ installationsdåserne er designet til planforsænkning i brandsikre lette skillevægge. Dåsen er designet til elektriske ledninger med en spænding på op til 400 V. Indgangshullerne er lavet af bløde materialer, som sikrer lufttæthed og lydisolering omkring kablet. Dåsen kan bruges til samlinger og/eller ifm. montage af afbryder udstyr. I tilfælde af brand aktiveres det brandhæmmende skum, dermed forhindres spredning af ild og røg.

DOWNLOADS

Datablad

Installationsvideo

Declaration of Comformity

Declaration REACH

3D STEP-filer

3D STL-filer

FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.