Hvid

UniPoint logo

Vi søger en brand- og servicetekniker

Vil du have et selvstændigt og ansvarsfuldt arbejde i felten, hvor du har friheden til at planlægge din egen dag? Og leder du efter et job, hvor du kan få stillet din sult efter ny viden?

Du kører rundt i hele Danmark

Din dag starter enten på vores firmaadresse i Herning eller hjemmefra, afhængigt af opgaven, som kan ligge på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Uanset hvor du starter, planlægger du selv dagen i samarbejde med dine kolleger – og det er også dig, der aftaler tidspunkter og andre praktiske detaljer direkte med kunden.

Du får derfor en varieret hverdag på farten, hvor du blandt andet:

  • opstarter og programmerer nødstrøms- og talevarslingsanlæg
  • udfører STI-PA målinger
  • udfærdiger rapporter efter hver ny måling og programmering
  • laver generel teknisk service og står for fejlfinding.

Der vil også være mulighed for at få ansvar for salg, opstartsmøder hos kunder og på byggepladser samt teknisk support.

El-faglig og nysgerrig efter ny viden

En stor del af vores succes som virksomhed bygger på vores viden indenfor branchen. Det er derfor vigtigt, at du er klar på at lære en masse nyt. Som person er du serviceminded og kundeorienteret, og du deler gerne ny viden med dine kolleger.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har en faglig teknisk uddannelse indenfor elbranchen (elektriker, elinstallatør eller lign.)
  • kan tale engelsk på samtaleniveau, da nogle kunder er internationale.

Har dette fanget din interesse, så klik ind og se hele jobopslaget på jobindex.

FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.