Panik armaturer

Panik armaturer

3Li / Pluraluce
3Li / Pluraluce
3Lu / Pluraluce
3Lu / Pluraluce
Zonespot panik armatur
Zonespot / Linespot
Zonespot / Linespot
Slimspot Ssi
Slimspot Ssi
Aruna
Pluraluce 65i
Pluraluce 65u
UPA 800
UPA 800
Euro completa
Pratica Modula Panikarmatur
Pratica Modula
Formula65
Infinita
Æstetica SE
Æstetica
Ultimo
Combo
Combo
Secura Panik armatur
Secura
Weather
Metrica-LED
Metrica-LED
Acciaio
Acciaio
Modulo LED
Modulo LED
Smooth
Smooth
Triangle
Triangle
Vinata Sloop
Vinata Sloop
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.