Unipoint QR kode vejledning

UniPoint QR kode vejledning

QR-koden afløser papir-vejledningen

Vi skal alle passe på vores miljø, og som en del af UniPoints CSR-strategi har vi fjernet installationsvejledningerne i papir.

Det betyder jo selvfølgelig ikke, at du skal tilslutte produktet i blinde. Alle vores datablade og installationsvejledninger ligger på unipoint.dk

Vi har gjort det nemt for dig. Fremover vil der være QR-koder på alle vores produkter. Du skal blot skanne QR-koden med din mobil/tablet.
Se vejledning herunder.

Find installationsvejledningen

i to nemme trin

Scan QR-koden på ID-label eller Sølv-label

Brug kameraet eller en QR-læser på din mobil/tablet.
QR-koden fører dig direkte ind på produktets web-side på Unipoint.dk

Find QR-koden på:

ID-label
Sidder uden på emballagen

ID-label

Sølv-label
Sidder på produktet

Sølv-label

Find datablad eller installationsvejledning - på dansk

På produktets web-side kan du klikke på knapperne og få vist datablad/installations­vejledning/armaturmoduls­vejledning som pdf-fil.

Datablad
ESC90-UniPoint-DB
Installationsvejledning
Armaturmodulsvejledning
FN verdensmål nr. 12

Verdensmål 12

Vi vil aktivt reducere brugen af emballage i vores forsendelser med +50% samt anvende certificerede bæredygtige emballageformer i fremtiden (FSC certificeret). Vi sigter efter en total udfasning af plastik fra både vores leverandører samt internt i virksomheden men vil når det er nødvendigt bruge bionedbrydelige poser som alternativ.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til at anvende certificerede bæredygtige emballageformer og arbejde hen imod en signifikant reduktion af emballagemængder ifm. produkter og forsendelse.

FN verdensmål nr. 7

Verdensmål 7

Vi vil mindske vores energiforbrug i virksomheden gennem bla. udskiftning til nye og energieffektive belysningsarmaturer, energieffektiv IT-udstyr samt effektiv og automatisk styring af vores varme.

Ligeledes vil vi købe ”Grøn strøm” så vores bidrag kan være med til at fremme forskning, udvikling og implementering af grønne energiformer.

UniPoint vil også aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske energi-forbruget i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre energiforbrug under fremstilling.

FN verdensmål nr. 6

Verdensmål 6

Vi vil mindske forbruget af vand i virksomheden samt aktivt påvirke vores samarbejdspartnere og leverandører til også at mindske forbruget af vand i produktionerne, ved valg af produkter og emballage der kræver mindre vandforbrug under fremstilling.